sunpads / matrassen

Luxe matrassen op het dek om comfortabel en in stijl te kunnen relaxen, vragen om een goede pasvorm, kwaliteit en nauwkeurig afwerking. Ook matrassen vervaardigen wij in ieder gewenst ontwerp. Wij adviseren u graag over de te gebruiken stoffen en materialen.
Door desgewenst u stoffering digitaal te laten archiveren, zijn wij in staat u kussens bij verlies of vervanging te reproduceren.

Stoffen

Voor al uw buitenmatrassen gebruiken wij uitsluitend kwaliteit stoffen die wind, (zout) water en zonbestendig zijn. Ook in de kwaliteit van de foam keuze kunnen wij aan al u wensen voldoen. U ontvangt bij kussens standaard een spare kit met reserve onderdelen en onderhoudsmateriaal.

Vulling

Ook de vulling van de kussens wordt op maat vervaardigd. Wij beschikken over een ruime collectie hoogwaardige foam soorten van polystyreen en stellen uw vulling naar uw comfortwensen samen. Onze kussens zijn langdurig maat- en vormvast.

Reproductie op afstand

Wilt u na verloop van tijd nieuwe kussens of covers? Wij reproduceren ze voor u op afstand. Exact op maat en zonder in te meten, omdat wij de patronen van alle geleverde stoffering digitaliseren en archiveren voor reproductie in de toekomst.


 

Bekijkt u hier onze portfolio.