kussens

Kussens op het dek die in stijl met de uitstraling van het schip zijn gestoffeerd vormen een mooi geheel. Wij vervaardigen deckkussens geheel naar uw wensen. Hoogwaardig afgewerkt, nauw aansluitend, duurzaam en met het gewenste zitcomfort. Daarbij adviseren wij u deskundig over de te gebruiken stoffen en materialen. Door desgewenst u stoffering digitaal te laten archiveren, zijn wij in staat u kussens bij verlies of vervanging te reproduceren.

Stoffen

Voor al uw buitenmatrassen gebruiken wij uitsluitend kwaliteit stoffen die wind, (zout) water en zonbestendig zijn. Ook in de kwaliteit van de foam keuze kunnen wij aan al u wensen voldoen. U ontvangt bij kussens standaard een spare kit met reserve onderdelen en onderhoudsmateriaal.

Vulling

Ook de vulling van de kussens wordt op maat vervaardigd. Wij beschikken over een ruime collectie hoogwaardige foam soorten van polystyreen en stellen uw vulling naar uw comfortwensen samen. Onze kussens zijn langdurig maat- en vormvast.

Reproductie op afstand

Wilt u na verloop van tijd nieuwe kussens of covers? Wij reproduceren ze voor u op afstand. Exact op maat en zonder in te meten, omdat wij de patronen van alle geleverde stoffering digitaliseren en archiveren voor reproductie in de toekomst.

Voor herstoffering kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel of e-mail ons voor een vrijblijvend advies en offerte.


 

Bekijkt u hier onze portfolio.